Marketing vraagt niet alleen om tijd, maar ook om vakkennis. En een extra marketeer in dienst nemen is een flinke vaste kostenpost. Dat begrijpen wij. Al vele jaren helpen wij ondernemers met hun marketing. Van grote tot kleine organisaties. Sommige bedrijven helpen we met de bouwstenen rondom strategie, content en vormgeving. Voor andere bedrijven vormen we de flexibele marketingtak die alle marketingactiviteiten oppakt. Marketing van kop tot teen noemen we dat. Vanuit een doordachte aanpak bouwen we online en offline aan slimme campagnes en een sterk merk. Zodat jij je kunt richten op jouw vak.

Waar wij goed in zijn? De regievoeren zodat alles één geheel wordt. En dat in samenwerking met de mensen met wie jij al werkt. Met een frisse blik en scherpe vragen bieden wij meerdere diensten aan. Dat levert veel op. Een duidelijke propositie, effectieve campagnes en meer tijd voor dat waar je goed in bent. Maar ook warm contact met je klanten, enthousiaste medewerkers én nieuwsgierige sollicitanten. De diensten hieronder zijn een indicatie van wat we doen en kunnen. Maar we gaan nog liever samen in gesprek, om te bespreken wat jij nodig hebt.

strategie

Met een persoonlijke aanpak stellen we samen met jou het bestaansrecht van je organisatie vast. Zodat de identiteit tot in de haarvaten van je organisatie doordringt en een sterk, authentiek merk ontstaat. Daarna maken we de vervolgstappen concreet in een marketingplan. Met heldere doelen en een stapsgewijze aanpak deden we dat bij Finext

 

design

Sterke visuele content blijft je altijd bij. Van logo’s tot infographics. Van huisstijl tot opmaak. Met aandacht gaan wij hier mee aan de slag. Samen met jou natuurlijk. Zodat iedere visuele uiting aansluit bij jouw merkidentiteit. Voor Plainwater betekende dit van begin af aan. Terwijl we voor Stichting Maatschappij en Veiligheid de rebranding hebben gedaan.  

 

marketingcampagne

Uitdagende campagnes hebben toegevoegde waarde voor jouw merk. Van de campagnestrategie tot aan de productie. Een onderdeel ervan of juist heel het proces. Dat hebben we onder andere gedaan bij KPN en NS

 

online marketing

Social media, online campagnes of E-zines. En dat alles met de website als sterke basis. Met iedere vorm van online content bouw je verder aan je merk. Met een frisse blik slaan we soms linksaf in plaats van rechts. Dat werkt, zoals bij Swap Support

 

offline marketing

Informatie omzetten naar iets tastbaars? Met lef en enthousiasme doen we dat samen met jou. Denk aan events, waarbij wij zorgen dat de rode draad van je merk overal zichtbaar is. Of aan een magazine, waarbij doelgroepgerichte teksten aangevuld met krachtige visualitsaties zorgen voor een effectief resultaat. Zo versterk je de merkbeleving van zowel je klanten als je medewerkers. Qwinc en Referit gingen je hier al in voor. 

 

videomarketing

Video raakt. Het raakt jou én je doelgroep. Het werkt om video in te zetten om je boodschap over te brengen. Iedere video gespecialiseerd in dat wat belangrijk is. Zo blijft de hoofdzaak centraal staan. Dat is terug te zien in de video’s die we voor MKB Krachtcentrale en Innoves maakten.