Al vele jaren helpen wij bedrijven met hun marketing. Van beursgenoteerde bedrijven tot kleine organisaties. Sommige bedrijven helpen we met de bouwstenen rondom strategie, content en vormgeving. Voor andere bedrijven vormen we de flexibele marketingtak die alle marketingactiviteiten oppakt. Marketing van kop tot teen noemen we dat. Vanuit een doordachte aanpak bouwen we online en offline aan slimme campagnes en een sterk merk.

Dat doen we met een frisse blik en scherpe vragen. En dat levert veel op. Een duidelijke propositie, effectieve campagnes en meer tijd voor dat waar je goed in bent. Maar ook warm contact met je klanten, enthousiaste medewerkers én nieuwsgierige sollicitanten. De diensten hieronder zijn een indicatie van wat we doen en kunnen. Maar we gaan nog liever samen in gesprek, om te kijken wat jij nodig hebt.

strategie

Met een persoonlijke aanpak stellen we samen met jou het bestaansrecht van je organisatie vast. Zodat de identiteit tot in de haarvaten van je organisatie doordringt en een sterk, authentiek merk ontstaat. Daarna maken we de vervolgstappen concreet in een marketingplan. Met heldere doelen en een stapsgewijze aanpak deden we dat bij Finext

 

design

Sterke visuele content blijft je altijd bij. Van logo’s tot infographics. Van huisstijl tot opmaak. Met aandacht gaan wij hier mee aan de slag. Samen met jou natuurlijk. Zodat iedere visuele uiting aansluit bij jouw merkidentiteit. Voor Plainwater betekende dit van begin af aan. Terwijl we voor Stichting Maatschappij en Veiligheid de rebranding hebben gedaan.  

 

content

Social media, online campagnes of magazines. En dat alles met de website als sterke basis. Met iedere vorm van content bouw je verder aan je merk. Met een frisse blik slaan we soms linksaf in plaats van rechts. Dat werkt, zoals bij Swap Support

 

marketingcampagnes

Uitdagende campagnes hebben toegevoegde waarde voor jouw merk. Van de campagnestrategie tot aan de productie. Een onderdeel ervan of juist heel het proces. Dat hebben we onder andere gedaan bij KPN en NS.

 

realisatie

Informatie omzetten naar iets tastbaars? Met lef en enthousiasme doen we dat samen met jou. Denk aan events, waarbij wij zorgen dat de rode draad van je merk overal zichtbaar is. Of aan een magazine, waarbij doelgroepgerichte teksten aangevuld met krachtige visualitsaties zorgen voor een effectief resultaat. Zo versterk je de merkbeleving van zowel je klanten als je medewerkers. Qwinc en Referit gingen je hier al in voor. 

 

jaarverslagen

Of het nu gaat om een duurzaamheidsverslag of een financieel jaarverslag, zo’n rapport is een uitgelezen kans om je stakeholders aan je te binden. Maak hier een visueel aantrekkelijk rapport van, met onderwerpen die relevant zijn voor jouw stakeholders.