Marketing en communicatie binnen een netwerkorganisatie

Het onze begint met branding, marketing & communicatie binnen een échte netwerkorganisatie.  Een organisatie die gebaseerd is op vertrouwen en waar bij beslissingen teruggegrepen wordt naar de waarden.  En waar we onze passie voor het bewust omgaan met de identiteit van je organisatie dan ook volop konden uitleven. Altijd in combinatie met de mensen uit de organisatie. Want juist dan werkt het.

Branding, campagnes en projectcommunicatie

Onze expertise zetten we sinds 2010 breed in voor andere organisaties. Die ook willen ervaren hoe dat werkt, met een team van ‘lijn-mensen’ onder onze begeleiding een professioneel resultaat neerzetten.  Of die willen weten hoe zij bewust met hun identiteit om kunnen gaan. En we merken steeds meer de behoefte van project- en programma-managers aan doeltreffende projectcommunicatie.

Marketing en communicatiebureau

Om ons eigen verhaal echt recht te doen, richten we in 2011 Springfish op.  Met de focus op merk-, marketing- en communicatie-advies en met nog altijd de basis van organiseren op vertrouwen.

Verder lezen over het verhaal achter Springfish?

Lees hier een interview over de manier waarop wij ondernemen. Hierin staan vertrouwen, vakmanschap en betrokkenheid centraal.

sprout