Marketing en communicatie binnen een netwerkorganisatie

Ons verhaal begint al bij branding, marketing en communicatie. Maar dan binnen een échte netwerkorganisatie. Een organisatie gebaseerd op vertrouwen. Waar bij beslissingen teruggegrepen wordt naar de waarden. En waar we onze passie voor het bewust omgaan met de identiteit van je organisatie dan ook volop konden uitleven. Altijd in combinatie met de mensen uit de organisatie. Want juist dan werkt het.

Eigen marketing- en communicatiebureau

Om ons eigen verhaal recht te doen, richten we in 2011 Springfish op. Als marketingbureau in Den Haag focussen wij ons op merk-, marketing- en communicatieadvies. Met nog altijd als basis organiseren op vertrouwen. Omdat er zo een puur merk ontstaat. Samen met een team van specialisten helpen wij organisaties met hun marketing en communicatie. Zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is.

Branding, campagnes en projectcommunicatie

Met ons eigen marketingbureau in Den Haag zetten we onze expertise breed in voor andere organisaties. Sommige organisaties helpen we met de bouwstenen rondom strategie, content en vormgeving. Voor andere organisaties vormen we de flexibele marketingtak die alle marketingactiviteiten oppakt. Marketing van kop tot teen noemen we dat. Wij springen daar in waar jij hulp nodig bij hebt. Dat levert veel op. Een duidelijke propositie, effectieve campagnes en meer tijd voor dat waar je goed in bent. Maar ook warm contact met je klanten, enthousiaste medewerkers én nieuwsgierige sollicitanten. Met onze begeleiding zetten we samen een professioneel resultaat neer.

Verder lezen over het verhaal achter Springfish?

Lees het interview over de manier waarop wij ondernemen. Waarin vertrouwen, vakmanschap en betrokkenheid centraal staan.

sprout