5 stappen naar een puur en sterk merk
1 2 3 4 5
Sluit

Waar staan jullie voor?

Waarom doet jouw organisatie wat het doet, wat is de gedeelde ‘why’? Elke uiting, elke campagne en elk intern project is te benutten om de identiteit te verankeren. Zodat de identiteit tot in de haarvaten van de organisatie doordringt en een sterk, authentiek merk ontstaat. Dát noemen wij een puur merk.

verder

Sluit

Voor wie doe je het eigenlijk?

Voor welke doelgroepen is jouw dienst of product interessant? Elke doelgroep is weer een mix van huidige klanten, interessante prospects en voormalige klanten. Hoe ziet jouw ideale klant er uit?

verder

Sluit

Welke klantdromen maak je waar?

Jouw diensten of producten voegen iets toe voor je klanten. Ze lossen een probleem op of maken juist iets nieuws mogelijk. Kruip in de huid van je klant; wat is voor hem belangrijk? En waarom geeft juist jouw oplossing hem het resultaat dat hij zoekt?

verder

Sluit

Hoe bereik je je klanten?

Wat is het doel; welk deel van je doelgroep wil je bereiken en met welke boodschap? Stem daar de toon en vorm van je uiting op af. Van een glossy magazine tot een animatiefilmpje, van een social media campagne tot een nieuwe website.

verder

Sluit

Hoe ziet de optelsom eruit?

Identiteit, merkstrategie, doelgroep, propositie en campagnes vormen samen één totaalplaatje. Zo bouw je doorlopend aan een puur merk. En veranker je keer op keer de kracht van jouw merk. Dat levert veel op: nieuwsgierige prospects, enthousiaste klanten en betrokken medewerkers.

verder