Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je aan de slag met de marketing en communicatie van Springfish. Jij bent degene die zorgt voor de online aanwezigheid en continuïteit van het bedrijf. Zo heeft de vorige stagiair zich verdiept in de inboundmarketing en het schrijven van teksten. Maar ben je nou een echte grafische goeroe, dan ben je hier ook volledig op je plek. En dat is het mooie. Je krijgt bij ons alle ruimte en vrijheid om te ontdekken wat je wel en niet leuk vindt, waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Jij bent degene die het heft in handen neemt, om zo jezelf te ontwikkelen en ons bedrijf weer een stapje verder te helpen. Een win-winsituatie dus. Je leert om op basis van eigen initiatief te werken. Natuurlijk word je goed begeleid en kan je overal terecht met de vragen die je hebt, maar het is aan jou om je proactief op te stellen en jouw eigen kwaliteiten te ontdekken en te laten zien. Op die manier leer je hoe het er in de praktijk aan toe gaat en wat er allemaal van je verwacht wordt.

Zo ziet jouw dag eruit

Moeilijk te zeggen, want geen dag ziet er hetzelfde uit. Maar een 9 tot 5 mentaliteit hebben we zeker niet. Afhankelijk van de werkzaamheden maken we soms langere soms kortere dagen. Zolang dat wat we doen maar goed is. Dat geldt ook voor jou. Je bent onderdeel van ons team. En niet degene die altijd de afwas mag doen. In overleg zullen we de stagedagen afstemmen, maar uit ervaring spreken we onze voorkeur uit voor drie dagen in de week. Zo hou je ook nog tijd over voor vrienden, familie of de bijbaan die je nu al hebt.

Dit ben jij

Jij bent onze frisse blik in het bedrijf. Je houdt ervan om initiatief te nemen en zelfstandig aan de slag te gaan. Om onderzoek te doen naar iets wat je nog niet kent of om heel eigenwijs links af te slaan in plaats van rechts. Om te vallen en weer op te staan.

Over dit bedrijf

Springfish is een klein en dus persoonlijk marketing- en communicatiebureau. Met gerichte activiteiten op diverse lagen bouwen we samen met onze klanten aan een authentiek merk. Ooit begonnen als duo binnen een groot bedrijf, hebben we elf jaar geleden de stap genomen om voor onszelf te beginnen. Al vele jaren helpen wij ondernemers met hun marketing en communicatie. Van grote tot kleine organisaties. Sommige bedrijven helpen we met de bouwstenen rondom strategie, content en vormgeving. Voor andere bedrijven vormen we de flexibele marketingtak die alle marketingactiviteiten oppakt.

Klaar om je vleugels uit te slaan? Kom dan bij ons stage lopen en mail je CV en motivatie naar Jacqueline!